Bli testpilot!


Vi på Usability Partners söker personer som vill hjälpa oss att testa webbplatser, mjukvara och andra produkter. Vi behöver personer med varierande kunskap och erfarenhet av Internet och datorer - såväl nybörjare som experter.

Vad innebär ett test?
Som testperson blir man intervjuad och får utföra ett antal uppgifter med produkten som testas - viktigt att veta är att det är produkten vi testar - inte dig!

Testet tar 60-90 minuter och ersättning utgår till alla testpersoner. Vi utför tester främst i Stockholm, Göteborg och Malmö.

Intresserad?
Om du är intresserad, fyll i och skicka oss uppgifterna nedan, så kontaktar vi dig!


Ditt namn:

Ditt kön:

Födelseår:

Bostadsort:

Arbetsort:

Typ av sysselsättning:

Specificera sysselsättning:
(t ex vad du arbetar med/söker jobb som/..)?Hur skulle du ranka dig själv när det gäller din internetvana?

Vilken typ av mobiltelefon har du?

Använder du Internettjänster på din mobiltelefon?

Har du någon surfplatta?

Vilken typ av boende har du?Just nu genomför vi många tester för banker och elbolag...

Är du kund hos någon bank/några banker? Om ja, vilken?
(Valfritt)

Är du kund hos något/några elbolag? Om ja, vilket?
(Valfritt)Hur kan vi kontakta Dig?

Telefonnr dagtid: (Vi kontaktar oftast via telefon)
*

Epost:

Hur hittade du till oss? Jag godkänner att Usability Partners får använda mina uppgifter i enlighet med villkoren nedan och personuppgiftslagen("PUL")


I samband med att du anmäler dig som testperson hos Usability Partners så lämnar du uppgifterna ovan om dig själv till oss som vi lagrar för att kunna kontakta dig angående användarstudier som du kan passa för.
Du avgör själv om du vill lämna några uppgifter till oss. Uppgifterna kommer endast att behandlas av oss inom företaget när vi rekyterar deltagare till studier. Du har enligt personuppgiftslagen (1998:204) ("PUL") rätt att gratis, en gång per kalenderår, efter skriftligt undertecknad ansökan ställd till oss, få besked om vilka personuppgifter om dig som vi behandlar och hur vi behandlar dessa. Du har också rätt att få felaktiga personuppgifter rättade eller få dina personuppgifter raderade.

Usability Partners (Org.nr 556742-4667)
Sankt Eriksgatan 63, 112 34 Stockholm
info@usabilitypartners.se
Tel: 08 594 000 11